کارگاه روش نویسندگی (سری اول)
نوقلمان باید هر روز یك یا چند نمونه از تجربههای روحبخش گذشته خود را به گونهای ساده و روان بنویسند و به این شیوه نوشتن آن قدر ادامه دهند تا بتوانند آنچه را در ذهن و دل خود دارند، به صورتی رسا و شیوا به قلم بیاورند. همچنین توجه داشته باشند كه بهرهمندی هوشمندانه از جنبههای مثبت نقدهای عالمانه، كلید پیشرفت سریع هر نوآغازندهای در نویسندگی است. فرض و تصور ما این است كه خواننده هوشمند و كوشا با انگیزههای درونی و سرشار خود، نویسندگی را آغاز كند و در پرتو آفتاب دانش و گرمای بینش خویش، موانع آغازین نویسندگی را یكی بعد از دیگری برطرف سازد.
سر فصل های:
مدرس: حجت الاسلام والمسلمین جواد محدثی
در سال ۱۳۳۱ در آذربایجان شرقی، در خانواده ای روحانی به دنیا آمد. در سنین کودکی، به همراه پدر خویش، رهسپار شهر مقدس قم و جوار بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(س) گردید و تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در همان شهر گذراند. در سال ۱۳۴۴ وارد حوزه علمیه قم شد و در مدرسه علمیه منتظریه (حقانی) به تحصیل پرداخت.
برخی اساتید وی در حوزه علمیه از سطوح مقدمات تا خارج فقه و اصول عبارت اند از: حضرات آیات و حجج اسلام: شهید قدوسی، شهید مفتح، شهید شاه آبادی، وحید خراسانی، شبیری زنجانی، مشکینی، گرامی، انصاری شیرازی، حسن زاده آملی، مصباح یزدی، احمدی میانجی، محمدی گیلانی، امینی و مقتدایی. پیش از انقلاب به سبب مبارزات سیاسی و سخنرانی در شهرستان ها، دو بار در سال های ۵۴ و ۵۶، دستگیر و روانه زندان شد. با پیروزی انقلاب اسلامی، در کنار فعالیت های درسی، از تلاش های فرهنگی و تبلیغی نیز غافل نبود. تدریس در دانشگاه های امیرکبیر و علامه طباطبایی و هم چنین همکاری های فرهنگی و قلمی با صداوسیما، امور تربیتی آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی، پژوهشکده باقرالعلوم(ع)، سپاه پاسداران و بخش فرهنگی بنیاد شهید و جهاد سازندگی، گواهی بر این مدّعاست.
از جمله آثار قلمی ایشان، می توان کتب ذیل را نام برد: ۱- آشنایی با سوره ها، ۲- گوهر عُمْر (اغتنام فرصت از دیدگاه نهج البلاغه)، ۳- هنر در قلمرو مکتب (شناخت هنر دینى)، ۴- خط سبز سلوک (مباحث اخلاقی و تربیتی)، ۵- روح حج (درباره فلسفه و اسرار حج)، ۶- سفر خون (نهضت اخلاقى- اجتماعى عاشورا)، ۷- اخلاق معاشرت (آداب اسلامى درباره معاشرت)، ۸- آشنایی با اسوه ها.
دسته : نشریات و مکتوبات